مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

آیت‌الله علم‌الهدی: «دِل» منشأ و مبدأ تمام رفتار‌های انسان است | توصیه امام علی (ع) به «زنده بودن دل»

تبلیغات بنری

به گزارش شهران نیوز. آیت الله سید احمد علم الهادی روز پنجشنبه در نخستین اجلاس طرح بصیرت افزایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در دفتر نماینده ولی فقیه برگزار شد، گفت: معلمی قوی تر از حضرت علی (علیه السلام) نیست. در خراسان رضوی الف) در تعلیم اخلاق، شایستگی حضور در درس اخلاق را داشته باشد، در برابر مرجعیت ملا تعظیم کنیم و از او درباره اصول اخلاق بپرسیم.

وی افزود: با بیان اینکه برای اصلاح رفتار خود نیازمند اخلاق هستیم، گفت: برای این منظور باید به بحث های رفتاری اخلاقی مانند صبر، بردباری، سخاوت و… توجه کنیم و رفتار ما به عنوان یک خدمتگزار خوب چگونه جریان یابد. خدایا

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: علی (علیه السلام) در وصیت نامه خود به امام حسن (علیه السلام) فرمود: فرزندم قلبت را با خطبه زنده کن. فعال کردن قلب به عنوان یک اصل اخلاقی، اولین موضوعی بود که با امام مجتبی (علیه السلام) مطرح کرد.

علم الهادی افزود: تمام تفاوت انسان موفق در زندگی با شکست خورده در زنده بودن قلب اوست یا تمام تفاوت مؤمن متقی با زاهد عاشق حقیقت متحرک است. تا سرحد عمرش در راه عبادت و در این «حیات دل» با کفار و مرتدین و دشمنان ارتباط دارد.

وی به آغاز هفته بسیج اشاره کرد و خاطرنشان کرد: موضوعی که در بسیج به عنوان یک اصل مطرح می شود جان دل است. امام خمینی (ره) در مورد بسیج دو کلمه دارند که یکی ماهیت بسیج و دیگری اوج عظمت بسیج است.

یکی از اعضای شورای رهبری خبرگان رهبری با بیان اینکه امام خمینی (ره) بسیج را لشکر وفادار خدا تعریف کرده است، تصریح کرد: ارتش وفادار یعنی هر چیزی که نیاز به سرمایه گذاری و مجاهدت دارد را در بسیج پیدا کنید.

با اشاره به اینکه انسان زنده دل به مقام و منزلت و مقام و منزلت اجتماعی و سیاسی اهمیت نمی دهد، زیرا با قلب زنده فقط برای خدا کار می کند، تاکید کرد: امام خمینی (ره) می فرماید: با بیان عظمت بسیج: خدایا مرا با بسیجیان محشور کن.

الهادی منشأ و منشأ همه رفتارهای انسان را «قلب» او دانست و افزود: بنگرید یا امیرالمؤمنین (علیه السلام) ابتدا از قلب سخن گفته است نه از عقل، زیرا هر تصمیمی که در افکارمان می گیریم تابع قلب ماست و همه رفتارهایمان با اراده انجام می شود چرا می خواهیم کار را انجام دهیم، زیرا اراده مبتنی بر «میل» است و قلب مرکز «آرزوها» است. .

وی با بیان اینکه اگر خداوند در مرکز خواسته های ما بود، خوشحال می شد، تصریح کرد: اگر مرکز این خواسته ها ثابت باشد، ما چیزی جز خدا نمی خواهیم و ذهن و اندام و دارایی ما نیز از اصول اخلاقی پیروی می کند. . .

امام جمعه مشهد می فرماید: خداوند متعال در سوره مبارکه طه می فرماید: «و ما با آدم عهد بستیم ولی او عهد را فراموش کرد و در او عزم محکمی برای اجرای عهد نیافتیم». او می گوید: «انسان ابتدا به کلام خدا پی می برد و چنین کرد، سپس توبه کرد، پس خداوند توبه او را پذیرفت.

وی به تفاوت «من می خواهم» و «نخواهم» اشاره کرد و گفت: وقتی این دو آیه را کنار هم می گذاریم این سؤال پیش می آید که انسان چه عهدی با خدا بسته و فراموش کرده است، آن عهد این است که من چیزی نمی خواهم. ? تو هم نمی خواهی و آنچه من می خواهم تو هم می خواهی.

عالم هادی می گوید: وقتی آدم از میوه آن درخت خورد، از بهشت ​​رانده شد، و 200 سال در دشت و دریا سرگردان شد، پس خداوند پنج کلمه (به معنای حق بزرگ) را به او نشان داد که آدم گفت: فهمید چه کرده و توبه کرد.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری shahraranews