مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

آمیختن طنز با تنهایی «مثل دانه‌های تگرگ»

تبلیغات بنری

به گزارش یستا باری غلامی، نویسنده ای که با قلمی سلیس و بینشی عمیق به زندگی مردم می نگرد، در سه اثری که منتشر کرده، موفق شده ابعاد مختلفی از تجربیات بشری را به تصویر بکشد. آثار او که شامل رمان، داستان کوتاه و بلند است، انعکاسی از دغدغه های او در مورد تنهایی، امیدها و شکست در زندگی است. غلامی در کتاب «جادوگر کوه سانجی» با تمرکز بر شخصیت‌های زن و مضامین مرتبط با آن‌ها توانست صداهای زندگی زنان معاصر را از زوایای مختلف منعکس کند.

او در کتاب جدیدش با عنوان «مثل دانه تگرگ» سعی کرد با خلق شخصیت‌های واقعی و واقعی، مبارزات و رویاهای کوچک مردم را به تصویر بکشد. تنهایی، مضمونی تکراری در بسیاری از داستان‌های او در این کتاب، مملو از طنز و نگاهی تازه به چالش‌های زندگی روزمره است.

نوشته بری غلامی این فرصت را به مخاطب می دهد تا با لطافت و تعمق بیشتری به زندگی و احساسات انسانی بنگرد. حال به بهانه انتشار کتاب جدید این نویسنده با عنوان «مثل دانه تگرگ» با او گفت وگو کرده ایم که در ادامه می خوانید.

«مثل تگرگ ها» در آثار جدید تنهایی و طنز را با هم ترکیب می کند

باری غلامی درباره سومین اثر خود با عنوان «مثل دانه های تگرگ» توضیح داد که این مجموعه شامل داستان های کوتاه و بلندی است که بیشتر به موضوعاتی مانند تنهایی انسان، امیال کوچک و درگیری های گاه بی اثر شخصیت ها می پردازد. غلامی همچنین سعی کرد در این اثر عنصری از طنز را نسبت به کارهای قبلی خود وارد کند تا فضای داستان هایش به دور از تاریکی باشد.

مهمترین هنر یک نویسنده انعطاف پذیری است

وی همچنین به چالش های چاپ کتاب های خود اشاره کرد و از مشکلات اداری و طولانی شدن پروسه صدور مجوز گفت. این نویسنده ضمن اذعان به دشواری های تصحیح، بر انعطاف نویسندگان تاکید کرد و آن را از مهم ترین ویژگی های هنرمندان دانست.

غلامی معتقد است نویسنده باید بتواند در هر موقعیتی خود را به زبان ها و سبک های مختلف بیان کند. من معتقدم ذات نویسنده مانند آب است و باید از موانع عبور کند. چون اگر قرار بود در برابر هر مانعی عقب نشینی کند، دیگر هنرمند نبود. مهمترین مهارت یک هنرمند انعطاف پذیری است.

این نویسنده مشهدی همچنین به تجربیات خود از همکاری با ناشران مختلف پرداخت و از محدودیت ها و انتظاراتی که نویسندگان در نشر خصوصی با آن مواجه هستند، گفت. وی تاکید کرد: فرهنگ خرید کتاب باید در جامعه گسترش یابد و نویسندگان از حمایت واقعی مخاطبان خود بهره مند شوند.

نویسنده برای دلش نمی نویسد

نویسنده «پارک شعبده باز کوه سنگیه» درباره فرهنگ مردمی که کتاب می خرند، توضیح داد: نویسنده برای دلش نمی نویسد. هدف ما دیدن و انتقال پیام به دیگران است. انتظار دارم فرهنگ خرید کتاب به عنوان یک ارزش در جامعه نهادینه شود.

غلامی همچنین از مشکلاتی که بسیاری از نویسندگان نه چندان مشهور برای تبلیغ و خوانش آثار خود با آن مواجه هستند، گفت و خواستار توجه بیشتر به این موضوع شد.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری shahraranews