بر اساس این آمار، تعداد شهدای غزه از 16 مهر به 38 هزار و 794 نفر و مجروحان نیز 89 هزار و 364 نفر رسیده است.
این آمار مربوط به شهدایی است که نامشان به صورت رسمی در بیمارستان ها ثبت شده اما ده ها هزار نفر همچنان زیر آوار و مفقود هستند.
دفتر رسانه های دولتی در نوار غزه اعلام کرد که ارتش اشغالگر 3408 قتل عام در نوار غزه انجام داده است.
بر اساس این گزارش 16 هزار و 172 نفر از شهدا کودک و 10 هزار و 798 نفر زن بودند.
بیش از 10000 نفر ناپدید شدند.
آمارها حاکی از آن است که 70 درصد قربانیان جنگ ویرانگر رژیم اشغالگر غزه زنان و کودکان هستند. 3500 کودک در غزه به دلیل سوء تغذیه و کمبود شدید مواد غذایی در خطر مرگ قرار دارند. 12000 مجروح نیاز به درمان فوری دارند و باید از غزه تخلیه شوند. 10000 بیمار سرطانی در حال مبارزه با مرگ هستند و به دارو و درمان نیاز دارند.
در جریان تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه، بیش از 500 پرسنل پزشکی، 160 خبرنگار و 79 پرسنل دفاع مدنی به شهادت رسیدند و 34 نفر نیز بر اثر گرسنگی به شهادت رسیدند.
دفتر رسانه های دولتی در نوار غزه تایید کرد که رژیم اشغالگر تاکنون 81000 تن مواد منفجره بر سر مردم غزه ریخته است.
بر اساس این گزارش، 150 هزار واحد مسکونی، 197 مقر دولتی، 115 مدرسه و 610 مسجد در غزه در اثر تجاوزات وحشیانه دشمن به طور کامل تخریب شد.
تعداد آوارگان نوار غزه در این مدت از مرز 2 میلیون نفر گذشت و این بدان معناست که تقریباً کل جمعیت غزه آواره شده اند.
آمارها حاکی از آن است که رژیم اشغالگر به عمد 161 مرکز بهداشتی را در نوار غزه هدف قرار داده و 64 مرکز بهداشتی از جمله 34 بیمارستان را کاملاً مختل کرده است.
اشغالگران همچنین 206 اثر باستانی و میراث فرهنگی غزه را تخریب و 330 کیلومتر از شبکه برق را به طور کامل تخریب کردند.
دفتر رسانه های دولتی در نوار غزه خسارات مستقیم اولیه جنگ کشتار توسط رژیم اشغالگر در منطقه را بیش از 33 میلیارد دلار برآورد کرد.
همچنین با توجه به جنگ ویرانگر رژیم صهیونیستی علیه غزه، نرخ بیکاری در این منطقه به 75 درصد و نرخ فقر به 90 درصد رسید و بیش از 200 هزار نفر در غزه در سه ماه نخست بیکار شدند. ماه ها پس از جنگ، حدود 5000 ماهیگیر علاوه بر 95 درصد از مؤسسات اقتصادی در نوار غزه، به دلیل بمباران، تخریب و جنگ نابودی رژیم صهیونیستی به طور کامل فلج شدند.
به گفته دفتر رسانه های دولتی در نوار غزه، اشغال همچنین ده ها بخش مرتبط با کار و زندگی در غزه را از بین برده است که شامل بخش مسکن و خانه، بخش خدمات و شهرداری ها، بخش تجاری، بخش صنعتی و … بخش دولتی، بخش کشاورزی، بخش بهداشت، بخش آموزش، و بخش رسانه، بخش سرگرمی و هتل ها، بخش ارتباطات و اینترنت، بخش حمل و نقل و بخش برق. ده ها هزار نفر شغل و تجارت خود را در این بخش ها از دست داده اند.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)
آیتالله علمالهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد