ضمن یادآوری برخی از اظهارات رئیس جمهور منتخب در جریان انتخابات، به نکاتی درباره انتخاب ظریف به عنوان رئیس شورای راهبری و همچنین برخی از مواضع وی در روزهای اخیر اشاره می کنیم:
یکی: چندی پیش ظریف در گفت و گوی اختصاصی با سیما گفت: آقای دکتر مازیکیان کاندیدای جبهه اصلاحات بود. از سوی دیگر، پزشکیان در مناظره ها آشکارا می گفتند: «من عضو هیچ حزبی نیستم و هرگز هم نبودم».
البته ممکن است فردی غیرحزبی باشد، اما از طرف یک حزب یا جبهه نامزد شده باشد، اما مشکل اینجاست که اگر به لیست اسامی به اصطلاح شورای رهبری که ظریف در راس آن است نگاه کنیم و در مجموع، پول می دهیم. توجه به برخی از دستیاران و مشاوران آقای پزشکیان، اگر این کار را انجام دهیم، به راحتی میتوانیم از ایدئولوژی و جناحی که پزشکیان به آن تعلق دارند و چهرههای اطراف آنها در جریان سیاسی را بشناسیم. البته لازم به ذکر است که یکی از گزینه های ارائه شده به جبهه اصلاحات برای انتخابات ریاست جمهوری بود.
دو: پزشکیان در انتخابات اعلام کردند که دولت سوم روحانی نبود. در عمل با رصد نام شورای مذکور و حضور پررنگ برخی وزرا و مسئولان دولت روحانی در اطراف پزشکیان، حداقل قشر بزرگی از مردم و نخبگان متوجه میشوند که دولت پزشکی امتداد دولت روحانی است. دولت روحانی
سه: ظریف در صفحه مجازی خود گفت: سازوکار فوق به دستور دکتر مزیکیان و به منظور بهره گیری از توانمندی کارشناسان مختلف جهت مشاوره با ایشان ایجاد شده است.
در طول انتخابات، پزشکیان دائماً از کلمه “متخصص” استفاده می کردند. سوال اینجاست که با وجود کثرت خبرگان در کشور و ادعای غیرحزبی بودن رئیس جمهور منتخب، چرا شورای راهبری دولت جدید چنین ترکیب مهمی دارد؟
چهار: طب مدعی راه و آرمان امیرالمومنین علیه السلام است. از سوی دیگر، ظریف در یک مصاحبه مطبوعاتی خصوصی ویژگی های مضحکی از جمله امتیاز شیعه نبودن را مطرح کرد. چگونه می توان این اقدام تهاجمی را خلاصه کرد؟ به خصوص که رئیس جمهور منتخب به زودی سوگند یاد خواهد کرد تا پاسدار دین رسمی کشور باشد.
پنج: در کشور ما سالهاست که اقوام و مذاهب مختلف در کنار هم زندگی مسالمت آمیزی دارند. در تاریخ جمهوری اسلامی مقاماتی در رده های مختلف داشته ایم که از ملیت های مختلف کشور بوده و هستند. نوع اظهارات ظریف می تواند این وحدت آرمانی را، خواسته یا ناخواسته، مختل کند.
شش: با توجه به اصرار آقای پزشکیان بر کلمه “کارشناس”، چگونه فردی مانند ظریف را در راس شورای به اصطلاح رهبری قرار داد؟ این سوال پیش می آید که ظریف چقدر با مسائل حاکمیتی و اداره کشور در عرصه های مختلف آشناست؟ حتی در عرصه سیاست خارجی – که حوزه کاری و تخصصی اوست – فاجعه آفرید و سرمشق آیندگان شد! بعد مسئول شورایی شد که قرار بود مدیریت اجرایی کشور را تعیین کند!
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
افغانستان و ایران تفاهمنامه اتصال شبکههای اینترنت امضا کردند
آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟
خروج نیروهای فرانسوی از جمهوری چاد (یکم دی ۱۴۰۳)