مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

آفت گریبان‌گیر هیئت‌های مذهبی چیست؟

تبلیغات بنری

به گزارش سایت یستا به نقل از باشگاه خبرنگاران، کمیسیون یک نهاد کاملا اجتماعی و عمومی است و وظیفه نهاد اجتماعی محدود کردن آسیب های اجتماعی به آن جامعه و بررسی موضوعات مهم در درون آن است.

امروزه وظایف هیئات مذهبی تنها به فعالیت های مذهبی و تعزیه محدود نمی شود، بلکه باید در تمامی بحران های کشور یاری و کمکی به مردم و مسئولان کشور باشد.

شورا یکی از بزرگترین نیروها در جامعه اسلامی است و دشمن با برنامه ریزی های مختلف سعی در انحلال این نیروی عظیم دارد و می خواهد انرژی و راه امام حسین (علیه السلام) گسترش نیابد. .
متأسفانه امروز شاهد هستیم که هیئت ها دچار بیماری های همه گیر می شوند، اپیدمی هایی که به شکل و شمایل هیئت ها مربوط می شود و ممکن است همه اعضای هیئت یعنی سخنرانان، دبیران، مداحان و شنوندگان را دچار آفت هایی مانند میل به شهرت، اسراف، تجمل، غرور و تکبر و نیز آنچه مربوط به شخص مورد ستایش است.

متولیان هیئت باید باسواد، باسواد و آگاه به مسائل روز جامعه باشند
حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل رئیسی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه امروز هیئت های مذهبی دچار اپیدمی های مختلف شده اند، ادامه داد: در بین متولیان امر هرج و مرج و بی مسئولیتی به طور گسترده دیده می شود و به عنوان یک قاعده کلی برنامه های هیئت های مذهبی. مجالس اجرا می شود برنامه های مجالس ترتیب خاصی ندارد، لذا گاهی اوقات جلسات این شوراها محدود می شود، به عبارت دیگر امکان روی گردانی مردم از شنیدن معارف و اهداف الهی وجود دارد. شهدا و فقط درگیر هیجان مداحی می شوند.

زیاده روی در عزاداری و عزاداری تا پاسی از شب و غفلت از نماز اول وقت
وی با اشاره به اینکه برخی از دبیران این سازمان افراد خودشیفته ای هستند که فقط دنبال ظواهر و تعصبات ناروا هستند، تصریح کرد: زیاده روی در عزاداری و عزاداری تا پاسی از شب و غفلت از نماز اول وقت و نماز جماعت از مهم ترین مصائب متدینین است. شوراها

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نورجهارمحال و بختیاری گفت: بی نظمی در توزیع غذای نذری و جلوگیری از عبور و مرور مردم و همچنین رقابت و رقابت در نوع نذری ها برای جلب توجه مردم از نشانه های آن است. که هیئت از اهداف اصلی که فضای معنوی است دور می شود.

وی به حجم بالای سیستم صوتی برخی از گروه ها اشاره کرد و افزود: برخی از هیئت های مذهبی دستگاه های صوتی را با قیمت های گزاف و به شیوه های نامناسب تهیه می کنند و علاوه بر آن از ابزارهایی استفاده می کنند که در خور جلال پروردگار نیست. شهدا برای جلب توجه.

رئیسی گفت: بانیان و دبیران مراسم به روند خاصی عادت کرده اند که جذابیتی ندارد و خلاقیتی برای جذب جوانان به هیئت وجود ندارد.

وی به رواج موسیقی بی محتوا اشاره کرد و افزود: امروزه نوحه خوانی و موسیقی نامناسب در مجالس رایج شده است و بزرگترین شکل این جریان استفاده از افراد با ظاهر نامناسب و اجرای این موسیقی بی محتوا است. .

رئیسی درباره تعزیه خوانان و تعزیه خوانان نیز گفت: برخی هیئت ها نیز مبالغ هنگفتی برای شهرت به هر شکلی تهیه می کنند و به تعزیه خوانان و تعزیه خوانان می دهند و این مداحی خالصانه از امام حسین (علیه السلام) نیست. ).

نماینده ولی فقیه در دانشگاه پیام نور جهرمحال و بختیاری گفت: مداحی در همان شعر یا مطلبی که در گوش جوانان به زبان نوحه یا زبان مرثیه از جمله مداحی تکرار می شود واجب است. مسئله روز، تربیت دینی، مسئله اخلاقی یا معارف قرآنی و همچنین قاری، وقتی شعری را چندین بار می خواند که ذهن را متحیر می کند، در ذهن هزاران جوان حاضر در جلسه نقش می بندد. از این جهت مهم است که هیچ وسیله ای برای رساندن این اشعار، مضامین و معارف الهی به جسم و روح انسان وجود ندارد، جایی که در قلب و روح و روان انسان نقش بسته است، پس مداحان و سخنرانان باید مراقب انحرافات کلامی باشند .

اشعاری که امروز در متن خوانده می شود با نیاز امروز و مسائل اجتماعی و سیاسی کشور نمی گنجد

وی دعای غیر مستندی که برخی از مداحان زن شنیده اند را مایه تاسف دانست و افزود: شعر نو که در متن خوانده می شود با نیاز روزگار و مسائل اجتماعی و سیاسی کشور مطابقت ندارد و واقعیت را بیان نمی کند. قسمت حماسی عمق نهضت عاشورا و عدم استفاده از اشعار غنی از تأثیر آن در مداحی کاسته است.

شورا متعهد به ایجاد یک جامعه قلب است
ابوالحسن بزرگ مهارنیا، مؤسس و وصی مجلس امام حسن المهتبی (علیه السلام) و کارشناس بزرگ مسائل دینی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه دغدغه مداحان است، اظهار کرد: امروز برای رسیدن به شهرت است.

وی با بیان اینکه مسئله مهم در رابطه با هیئات مذهبی صرف نظر از سلامت بدن، حکم اولیه جوانان مساجد است، اظهار داشت: امروزه نماز جماعت در مساجد رونق کمتری پیدا کرده است و جماعت و شیردهی نیز رونق پیدا کرده است. موفق شد، که آسیب بزرگی برای بدن محسوب می شود.

موسس و دبیر شورای امام حسن شهرکرد گفت: شورا موظف است اجتماع قلوب را ایجاد کند، یعنی شبکه ای ایجاد شود که دل ها را بر اساس معرفت به یکدیگر متصل کند تا جوانان بتوانند معطوف به فعالیت های دیگر در جامعه.

وی ادامه داد: هیأت امنا زمانی است یعنی از مسائل روز جامعه آگاه است، مسائل را تحلیل می کند و در پیشرفت جامعه نقش اساسی دارد.

بزرگ مهارنیا با بیان اینکه موفقیت آموزشی شوراهای تراز بیشتر از موفقیت تبلیغی آن است، بیان کرد: فلسفه وجودی شوراها تقویت نماز، ایجاد نظم معنوی، اعتلای اخلاق و شکوفایی مساجد است، چرا که اگر موضوع تربیت را از موضوع جدا کنیم. شورا، شورا به یک فاجعه تبدیل می شود که موضوع خطرناکی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: وظیفه اصلی شورای تراز ایجاد افرادی در تراز انقلاب اسلامی آگاه به مسائل روز و مسئولیت پذیر است.

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا