به گزارش ایتنا به نقل از انجت، با کمک این قابلیت، افراد حتی زمانی که به شبکه تلفن همراه یا وای فای دسترسی ندارند، می توانند به خدمات اضطراری دسترسی داشته باشند. این ویژگی نه تنها با ارائه دهندگان خدمات اضطراری ارتباط برقرار می کند، بلکه موقعیت مکانی شما را با مخاطبین شما به اشتراک می گذارد تا کسی بتواند به شما کمک کند.
برقراری تماس با استفاده از این روش 100% بدون خطا نیست، زیرا تلفن باید در مکانی باشد که به ماهواره دسترسی داشته باشد، اما تقریباً هر گوشه از جهان به این یا آن ماهواره دسترسی دارد. به عبارت دیگر، آن را 99 درصد بیخبر در نظر بگیرید.
در حالی که این اولین بار است که یک حالت SOS اختصاصی روی یک گوشی اندرویدی ظاهر می شود، اپل چندین سال است که این ویژگی را در محصولات خود ارائه می کند. اپل معمولا اجازه دسترسی رایگان به این سرویس را به مدت دو سال پس از فعال سازی آیفون 14 جدید یا بالاتر می دهد. اعتقاد بر این است که در نهایت، در مقطعی، این شرکت شروع به درخواست پول برای استفاده از تماس SOS خواهد کرد، اما اپل هنوز این موضوع را به طور رسمی اعلام نکرده است.
گوگل در اینجا رویکرد مشابهی را در پیش گرفته است. دارندگان پیکسل 9 به مدت دو سال تماس رایگان SOS دریافت می کنند، اما این شرکت نگفته است که پس از این مدت چقدر هزینه خواهد داشت. این ویژگی در حال حاضر فقط در ایالات متحده در دسترس است و گوگل می گوید: «زمان اتصال و پاسخ بر اساس موقعیت مکانی، شرایط سایت و سایر عوامل متفاوت خواهد بود.»
parseek به نقل از یستا
مطالب مرتبط
جزئیات ناو «زاگرس» از سوی فرمانده نیروی دریایی ارتش
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری از طریق آگهیهای کاریابی در فضای مجازی
قیمت امروز میوه و صیفیجات در مشهد (۲۶ دی ۱۴۰۳) | انار کیلویی ۲۰ هزار تومان