در این میان، رانندگان کامیون که تلاش می کنند کمک های بشردوستانه را به غزه برسانند، با آگاهی از خطرات، نیز به نوعی بخشی از این مقاومت هستند. رانندگانی که اکثر آنها مصری هستند، اغلب توسط شهرک نشینان یا سربازان صهیونیست مورد ضرب و شتم قرار می گیرند، اما نان، آب و دارویی که شایسته کودکان غزه است را تحویل می دهند.
محمد عاطف، یک راننده مصری، به سایت الزاویه الثلاث گفت: ما روزها در پشت گذرگاه منتظر می مانیم تا بتوانیم وارد شویم کمک کنید و به سلامت برمی گردیم وگرنه مثل مردم غزه شهید می شویم.
رانندگان مجبورند روزها پشت سر مرز مصر منتظر بمانند تا اینکه کامیون هایشان مورد بازرسی شدید ارتش اسرائیل قرار گیرد.
در حالی که کامیون ها برای بازرسی در صف ایستاده اند، توسط شهرک نشینان یا حتی سربازان اسرائیلی مورد حمله قرار می گیرند.
در آخرین مورد، یک روزنامه اسرائیلی گزارش داد که رانندگان کامیون که با سازمان های بین المللی در غزه همکاری می کنند توسط سربازان رژیم مورد ضرب و شتم قرار گرفتند. روزنامه هاآرتص فاش کرد که سربازان یگان ذخیره ارتش اسرائیل ماه گذشته تعدادی از این رانندگان را کشتند. آنها که گفته می شود اعضای حماس بودند، از کامیون خود پیاده شدند و مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.
از زمان اشغال گذرگاه رفح توسط ارتش رژیم صهیونیستی در 18 مه، تنها راه ورود کمک ها به غزه، گذرگاه کرم شالوم است. رانندگان مجبور می شوند کمی وارد سرزمین های اشغالی فلسطین شده و خود را به گذرگاه «کرم شالوم» برسانند و همین امر باعث می شود شهرک نشینانی که در مقابل گذرگاه تجمع کرده اند به سمت کامیون ها سنگ پرتاب کنند یا رانندگان را مورد ضرب و شتم قرار دهند.
حتی بر اساس گزارش واشنگتن پست، شهرک نشینان گروه هایی را در برنامه واتس اپ تشکیل داده اند که در آن زمان حرکت کامیون ها از کرانه باختری به غزه را برای حمله به آنها هماهنگ می کنند.
در برخی موارد، شهرک نشینان حتی پست های بازرسی خودسرانه ای را برای جستجوی کامیون ها و سؤال از رانندگان ایجاد می کنند، مشکلی که روند ورود کامیون ها به غزه را طولانی می کند.
به گفته منابع فلسطینی، شهرک نشینان اغلب مواد کمکی را می دزدند یا آنها را به آتش می کشند. علاوه بر گذرگاه کرم شالوم در شرق غزه، یک گذرگاه بسیار کوچک بیت حانون نیز در شمال غزه وجود دارد.
بر اساس گزارش ها، حدود 350 کامیون در پشت مرز غزه منتظر بازرسی و مجوز برای ورود هستند و تمامی رانندگان برای حمل کالا به غزه داوطلب شده اند و از خطراتی که در انتظارشان است آگاهی کامل دارند. به خصوص که ارتش اشغالگر اسرائیل در 11 ماه گذشته ثابت کرده که هیچ خط قرمزی در جنایاتش وجود ندارد، اشغالگرانی که بیمارستان ها را بمباران می کنند می توانند مرتکب هر جنایتی شوند.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
عامل اصلی فراموشی در جوانان «اضطراب» است
استاندار خراسان رضوی: اعتماد مردم اصلیترین شاخص عملکرد مسئولان است
کمبودِ همراه با گرانی پوشک