حجت الاسلام والمسلمین محسنی آجیعی در بازدید از مجتمع قضایی تخصصی رسیدگی به جرائم اقتصادی تهران با حضور در شعبه دوم بازپرسی ناحیه 32 و بررسی و بررسی میدانی پرونده چند دادسرا. ارزهای رمزپایه معروف به “سرزمین رمزگذاری”؛ در این خصوص قاضی صالح اعلام کرد که مطالبات متهمان پرونده مذکور به نرخ امروز با دستور قضایی و تشریفات تعقیبی پرداخت خواهد شد.
همچنین قاضی به مسئولین این شعبه و مقام قضایی تهران اطمینان داد که در پرونده های چند شاکی پیگیر حق مال تلف شده و رد مال بوده و به وظیفه خود عمل کرده و با دادستانی همکاری کنند. رسانه ها به منظور آگاه سازی جامعه و عموم مردم از آسیب ها و اطلاع رسانی و تبیین پیامدهای سرمایه گذاری و فعالیت در حوزه ارزهای رمزپایه. زیرا عموم مردم باید بدانند و بدانند که فعالیت و سرمایه گذاری در این زمینه ها کاری پرخطر و نامطمئن است و افرادی که مدعی هستند در چنین مواردی قرار می گیرند باید بپذیرند که آنها نیز بدون اطلاع کامل از ریسک انجام دادن کاری انجام می دهند. طبیعتا دغدغه ما در دستگاه قضایی حفظ حقوق همه مالباختگان در پرونده های دارای شاکی متعدد است.
رئیس قاضی پرونده ارزهای دیجیتال کینگمن که 5000 نفر را دستگیر کرد
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اجایی پس از این بازدید و چالش رضایت بخش و مشکل محور خود در شعبه دوم دادگاه مجتمع تخصصی قضایی رسیدگی به جرائم اقتصادی تهران وکالت یافت. در زمان حضور قاضی در این شعبه، پرونده چند شاکی معروف به «رمزرز کینگ مانی» با حضور متهمان و متهمان در حال رسیدگی و رسیدگی بود. در ابتدا پس از تبیین ابعاد پرونده از سوی رئیس دیوان، شاکیان این پرونده چند جانبه با قدردانی از اهتمام دستگاه قضایی در رسیدگی به پرونده های چند جانبه به بیان ابعاد مختلف پرونده پرداختند. این وضعیت و نحوه تأثیر آنها. دو متهم این پرونده نیز درباره روند کار و اتهامات وارده توضیحاتی ارائه کردند.
قاضی پرونده علاوه بر طرح سؤالات تخصصی از متهمان در ارتباط با پرونده، خطاب به شکات و مالباختگان پرونده، این موضوع را مطرح کرد که علاوه بر قضاوت در مورد پرونده جاری و دفاع از حقوق شما، برای عموم مردم حائز اهمیت است. – فعالیتها و سرمایهگذاریهای مخاطرهآمیز با آسیبها و پیامدها، مانند این دسته از ارزهای دیجیتال، باید آگاهی کامل را به دست آورند و بدانند که فعالیت در چنین حوزههایی عمدتاً بدون پشتوانه و بدون ضمانت است.
رئیس قوه قضائیه در ادامه تصریح کرد: بر اساس اظهارات دست اندرکاران پرونده، 5000 شاکی در پرونده ارزهای دیجیتال فوق الذکر وجود دارد که به همراه خانواده خود جمعیت زیادی را تشکیل می دهند که همگی در این پرونده دستگیر شده اند. مورد ارز دیجیتال به نحوی؛ صرف نظر از ابعاد این پرونده و به طور کلی همه پرونده های چند شاکی و اتهامات متهمان و پرونده های کیفری آنها، شخصی که به این گونه امور اعتماد می کند و سرمایه خود را سرمایه گذاری می کند باید این سود فوق العاده ای را که وعده داده شده است از خود بپرسد. به او چه چیزی پیشنهاد می شود و یا با توجه به شرایط اقتصادی کشور این سود منطقی و منطقی است؟
تا پایان شهریورماه تمامی وجوه شاکیان پرونده ریگان خودرو پرداخت می شود
حجت الاسلام والمسلمین محسنی آجی در ادامه بازدید از مجتمع قضایی تخصصی رسیدگی به جرائم اقتصادی تهران در شعبه سوم بازپرسی دادسرای ناحیه 32، به نمایندگی از وی وکالت کرد. یکی از پرونده های مطرح شده در این شعبه، پرونده «ریگان خودرو» است که به گفته رئیس شعبه مذکور دارای چندین شاکی و تعداد شاکیان بیش از هزار نفر است و با اقدامات، تدابیر و ابتکارات دستگاه قضایی، کل مطالبات و این پرونده تا پایان شهریور پرداخت می شود.
رئیس قوه قضاییه در حضور رئیس قوه قضائیه در این شعبه از حجم بالای پرونده ها و کمبود قاضی صحبت کرد. چون با کمبود قاضی مواجه هستیم، معتقدم زمانی که فردی با عنوان قاضی به دستگاه حاکمیتی و اداری کشور منصوب می شود و در این سمت تجربه و تخصص پیدا می کند، صلاح است که به مسئولیت قضایی خود ادامه دهد. سمت دیگر لزوماً تخصصی است و قاضی برای تصدی آن نیازی به شخص دیگری ندارد.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی آجی در ادامه عیادت بیمار و مشکل دار و چالشی به مجتمع قضایی تخصصی رسیدگی به جرائم اقتصادی تهران در شعبه دادگاه رسیدگی کننده به پرونده «مبارک» حضور یافت. شرکت فولاد سپاهان.
بر اساس توضیحات رئیس دیوان کیفرخواست برای تعدادی از مدیران شرکت فوق الذکر به اتهام مشارکت در ایجاد اخلال عمده در نظام تولید از طریق تخلف از ضوابط خرید مواد اولیه صادر شد.
در این دیدار رئیس دیوان با توجه به پیشرفت تحقیقات و محاکمه تفصیلی پرونده گفت: چهره فعلی این پرونده پس از تحقیقات گسترده مدعی العموم، استعلامات متعدد از مراجع ذی ربط و اعلام نظر مراجع تخصصی اقتصادی کشور، با رقمی که در ابتدا در رسانه ها اعلام شده بود، بسیار متفاوت است که بسیار کمتر به چشم می خورد. این عدد فعلی آن مقداری نیست که به دست آمده و مورد سوء استفاده قرار گرفته است، بلکه تخلف و میزان فروش محصول خارج از شبکه بوده که احتمالاً به قیمت شماره بورس بوده و به همین دلیل است. اتهام در کیفرخواست به عنوان نقص در نظام اقتصادی است و نه موضوعات دیگری که از ابتدا در رسانه ها مطرح شده بود.
لازم به ذکر است که همزمان با برگزاری جلسات دادگاه، اطلاعات شفاف و دقیق این پرونده اطلاع رسانی خواهد شد.
رئیس کل دادگستری در ادامه به طرح سوالات از متهمان پرونده و ارسال آنها به مراجع رسیدگی قضایی با تاکید بر رعایت نهایت دقت در تمامی جوانب و زوایای پرونده مذکور.
ماجرای مهرهایی که مدیران شرکت دباش به یک واحد اداری در الشهری نقل مکان کردند
رئیس قوه قضائیه در بازدید از مجتمع قضایی تخصصی رسیدگی به جرائم اقتصادی تهران در شعبه چهارم بازپرسی دادسرای ناحیه 32 حضور یافت. با حضور رئیس قوه قضائیه در این شعبه، بخشی از پرونده شای دباش با حضور متهم پرونده مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت. قضات در حضور قضات در این شعبه مدارک بازرگانی و گمرکی که در بازرسی از دفتر شرکت دباش از جمله چاپ رنگی ساخت اسناد جعلی، مهرهای خارجی و مهر شرکت های ذی نفع از واحد دباش فاش شده بود را بررسی کردند. در میان دیگران رئیس قوه قضائیه.
در زیر قاضی چند سوال تخصصی در رابطه با پرونده شای دباش از متهم پرسید: سوالاتی در خصوص دلایل نگهداری و اختفای مهر شرکت های خارجی در یک ساختمان چهار طبقه و دلایل واریز ریال به حساب این متهم و مطالبه دریافت ارز از سپرده گذاران در ازای ریالی واریز شده.
تحقیق تخصصی رئیس قوه قضائیه از پرونده شی الدباش؛ تناقض بیان شده از سوی رئیس دادگستری در مورد سخنان متهم
شایان ذکر است متهم در ابتدا مدعی شد که در حین دریافت ریال به شخصی ارز نداده و ریالی که به وی پرداخت شده صرفاً وام بوده و از نقطه ای خارج از کشور به وی پرداخت شده است. در اینجا قاضی خطاب به این متهم گفت: چگونه می توانید این مبلغ ریال را در آن مکان در خارج از کشور داشته باشید تا به شما پرداخت شود؟ متهم در پاسخ اظهارات قبلی خود را پس گرفت و اعتراف کرد که ریال را در داخل کشور به دست آورده است! در زیر توضیحات بازپرس پرونده از روند واریز ریالی به حساب متهم از برخی صرافی های مستقر در همان محل در خارج از کشور آورده شده است. با توجه به محتوای پرونده، صرافیها با دادن ارز به فردی، ارز دریافتکننده را به متهم پرونده منتقل میکردند تا در ازای ریالی آن را پرداخت کنند. بازپرس پرونده همچنین از شناسایی و احضار 105 شرکت واریز ریالی به حساب متهم چای دباش خبر داد که وی به صراحت توضیح داد که بخشی از ریال پرداختی برای دریافت ارز بوده است.
شایان ذکر است مجتمع قضایی تخصصی رسیدگی به جرایم اقتصادی تهران که رئیس قوه قضائیه به مدت 4 ساعت از آن بازدید کرد شامل شعب کیفری 1 و 2 و تجدیدنظر، انقلاب و اجاره است.
ماجرای دو هزار میلیارد تومان ارز که در دبی فروخته شد و پول آن به حساب ریالی در تهران واریز شد.
مجتمع قضایی تخصصی رسیدگی به جرایم اقتصادی در تهران برای تسریع امور و کنترل آرا تشکیل شد. با توجه به تراکم پرونده ها و همچنین فنی و پیچیده بودن جرایم اقتصادی، تعداد زیادی از پرونده های جرایم اقتصادی در مدت زمان کوتاهی شناسایی نشدند، اما با اقدامات جهادی یک سال گذشته، نسبت پرونده های مختومه شد. موارد افزایش یافته و موارد به پرونده در این مجموعه افزایش چشمگیری داشته است.
علاوه بر دیدار مستقیم با مردم و حسابرسان در دستگاه قضایی، آسیب شناسی روندها و فرآیندها در مراکز و مراجع قضایی یکی از اهداف اصلی حجت الاسلام والمسلمین محسنی اجایی از بازدیدها و بازدیدهای خود از واحدهای قضایی است. این موضوع در بازدید امروز قضات از مجتمع قضایی تخصصی رسیدگی به جرایم اقتصادی تهران نیز مورد توجه قرار گرفت و رئیس قوه قضائیه با نگاهی تخصصی و موشکافانه روندهای این واحد قضایی را ارزیابی کرد.
jahannews به نقل از یستا
مطالب جالب
پیشنهاد احمدیان برای ائتلاف بریکس علیه تحریمها
جنایت دیگر اسرائیل این بار در مدرسه «الجاعونی»
زمان واریز یارانه شهریور ماه