به گفته وی، طبق آخرین دسته از مطالبات گندمکاران 121 فقره پرداخت و 88 فقره مطالبات باقی مانده است و طبق وعده مسئولان، مابقی مطالبات تا پایان شهریور ماه آینده پرداخت خواهد شد.
ایمانی ادامه داد: معاون اول رئیس جمهور وعده پرداخت بیش از ۸۵ درصد از مطالبات گندمکاران را طی روزهای آینده در همایش کشاورزی پاییزه داد که پیش بینی می شود محقق شود.
افزایش 10 درصدی قیمت خرید تضمینی گندم منطقی نیست
مدیرعامل بنیاد ملی گندم کاران با بیان اینکه کشت و خرید در مناطق سردسیر و کوهستانی ادامه دارد، افزود: برآوردها حاکی از آن است که میزان خرید تضمینی به 12 میلیون تن می رسد که در صورت تحقق تولید از 14.5 میلیون تن فراتر می رود. .
وی با اشاره به اینکه افزایش 10 درصدی قیمت خرید تضمینی گندم در سال زراعی جدید منطقی نیست، گفت: بر اساس قانون تضمین خرید مصوب مجلس و مصوبه شورای نگهبان، قیمت محصولات باید 10 درصد افزایش یابد. 35 درصد مطابق با تورم است و افزایش 10 درصدی به هیچ وجه بی معنی نیست و آشکارا در حق کشاورزان ناعادلانه است.
الهاشمی قیمت خرید تضمینی کامل و منطقی گندم را کیلویی 25 هزار تومان اعلام کرد و افزود: با افزایش 10 درصدی قیمت خرید تضمینی، شورای قیمت گذاری و قانون خرید تضمینی مفهومی ندارد چرا که طبق نظر کمیته کارشناسان و تشکل های عضو شورا، قیمت خرید گندم را در این مدت شامل هزینه های تولید کود، سم و ادوات کشاورزی می دانند و تورم اعلامی را 35 درصد بیشتر از این رقم اعلام کردند.
کشت گندم در مناطق سردسیر طی روزهای آینده آغاز می شود
رئیس بنیاد ملی گندم کاران درباره آخرین شرایط کشاورزی در سال زراعی جدید گفت: کشت گندم در سال زراعی جدید برای مناطق سردسیر در روزهای آینده آغاز می شود در حالی که کشاورزان مطالبات خود را دریافت نکرده و دریافت نمی کنند. میزان تاخیر در پرداخت نکردن به موقع می تواند منجر به تاخیر در کاشت شود.
ایمانی از افزایش چشمگیر قیمت کود اوره خبر داد و گفت: قیمت کود اوره در سال گذشته 153 هزار تومان بود اما اکنون به 395 هزار تومان رسیده است که با وجود سیاست های مقام معظم رهبری این اتفاق نمی افتد. برای حمایت از تولید داخلی، حمایت از تولید داخلی تنها به دو شرکت خودروسازی محلی هدایت می شود.
مدیرعامل بنیاد ملی گندم کاران با تشریح اینکه کشاورزان محکوم به تولید هستند افزود: کشاورزان برای امرار معاش محکوم به تولید هستند چرا که کار دیگری ندارند و فقط روستاها را ترک می کنند و به حاشیه شهرها می روند که این امر ایجاد می کند. هرج و مرج مشکل شهرنشینی
وی به راهکارهای پایدار در تولید گندم اشاره کرد و گفت: تامین منابع کافی کودهای شیمیایی، سرمایه در گردش و کمک از طریق سیستم بانکی برای تامین نقدینگی خرید ابزار، توسعه مکانیزاسیون، تامین بذر مناسب و اصلاح شده و اعلام قیمت عادلانه به موقع. روش وعده ها این است که پرداخت به موقع مطالبات منجر به تولید پایدار و خودکفایی می شود و مشکل هر دوی این عوامل باعث شده دوباره واردکننده شویم.
jahannews به نقل از یستا
مطالب جالب
این احتمالاً گلکسی S25 است؛ پرچمدار چشمنواز سامسونگ
اینترنت در جزیره کیش بدون فیلتر میشود؟
پزشکیان به زیارت امیرالمومنین(ع) مشرف شد