وی افزود: مشتریانی که از تاریخ ابلاغ طرح تا تاریخ 31/06/1303 بدهی دیرکرد خود را نزد بانک پرداخت کرده و از این طریق بدهی خود را به روز یا تسویه می کنند مشمول این طرح می شوند.
شیخ الحسینی تصریح کرد: در این طرح کل مانده شش درصد جریمه دیرکرد ناشی از اعطای تسهیلات ریالی و اعتبارات اسنادی قابل بخشودگی و کل مانده هشت درصد جریمه دیرکرد ناشی از ضمانت ریالی است. . این مقام بانکی تایید کرد:
بخشودگی جرایم دیرکرد فقط مشمول مانده مطالبات در زمان تسویه یا به روز رسانی بدهی است و جریمه های پرداخت شده توسط متقاضی قبل از ابلاغ طرح جاری مشمول بخشودگی نمی باشد. بدهی های سررسید برای وام قرض الحسن تنها تا سقف 6 درصد قابل بخشودن است.
وی ادامه داد: تسهیلات وجوه اداره شده شامل معافیت 6 درصدی از تعهد دیرکرد در صورت موافقت طلبکار است. ۶ درصد باقیمانده تعهد دیرکرد تسهیلات اعطایی از محل قراردادهای ارزی جز با کسب مجوز از صندوق مذکور و با هماهنگی امور مالی صندوق توسعه ملی تا سقف ۶ درصد به صندوق توسعه ملی قابل پرداخت نیست.
جرایم دیرکرد بدهی تسهیلات که به بدهی جاری تبدیل شده است به دلیل عدم استفاده صحیح از تسهیلات قابل گذشت نیست. وی گفت: برای تسهیل در اجرای طرح جاری، اختیار بخشودگی به کلیه کمیته های وصول بدهی در شعب در سطح کشور تفویض شده است.
jahannews به نقل از یستا
مطالب جالب
چطور میشود امام زمان(عج) را دید؟ امام زمان(عج) در وقت ظهور چه یارانی می خواهند؟ +تصاویر و مولودی
در تمرین امشب پرسپولیس چه گذشت؟
عکس روز ناسا: یک برجستگی مثلثی بر فراز خورشید