روز سه شنبه، نفت خام برنت 0.6 درصد و شاخص نفت آمریکا 0.4 درصد کاهش یافت.
منابع بازار با اشاره به آمار مؤسسه نفت آمریکا از افزایش 347 هزار بشکه ای ذخایر نفت آمریکا در هفته گذشته خبر دادند. در حالی که ذخایر بنزین 1.043 میلیون بشکه و سایر ذخایر سوخت 2.247 میلیون بشکه کاهش یافت.
ایالات متحده بزرگترین تولید کننده و مصرف کننده نفت در جهان است و افزایش ذخایر نفت در این کشور نشان دهنده فراوانی عرضه است که ممکن است قیمت ها را کاهش دهد. آمار رسمی بعد از ظهر امروز توسط اداره اطلاعات انرژی آمریکا منتشر خواهد شد.
در همین حال، سفر آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا به خاورمیانه که برای کمک به دستیابی به توافق آتش بس در غزه انجام شده بود، پایان یافت. بلینکن و مقامات مصر و قطر که دیگر میانجیگران مذاکرات هستند، امیدوارند که پیشنهاد آمریکا باعث کاهش اختلافات بین دو طرف برای توقف این جنگ که 10 ماه است ادامه دارد، شود.
استراتژیست های کالای ING گفتند: امید به آتش بس بین رژیم صهیونیستی و حماس و نگرانی های مداوم در مورد تقاضای ضعیف قیمت نفت را تحت فشار نزولی قرار می دهد. علیرغم گزارشهایی مبنی بر تقاضای ضعیف چین، حاشیههای جهانی پالایش در ماه اوت ضعیف بود که نشان میدهد نگرانیها در مورد تقاضا محدود به چین نیست.
مشکلات اقتصادی در چین، بزرگترین واردکننده نفت جهان، همچنان بازار را در حاشیه نگه می دارد، با حاشیه سود ضعیف و کاهش تقاضا برای سوخت که فعالیت پالایشگاه های دولتی و خصوصی را محدود می کند.
به گزارش رویترز، واردات نفت چین از روسیه در ماه جولای نسبت به سال گذشته 7.4 درصد کاهش یافت و واردات نفت کوره برای سومین ماه متوالی کاهش یافت.
jahannews به نقل از یستا
مطالب مرتبط
استاندار خراسان رضوی: اعتماد مردم اصلیترین شاخص عملکرد مسئولان است
کمبودِ همراه با گرانی پوشک
اکران آنلاین انیمیشن سینمایی بچه زرنگ از فروردین ۱۴۰۴