مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

روایت شهید هنیه و النخاله از دورنمای عملیات طوفان الاقصی

تبلیغات بنری
به گزارش سایت یستا ، مقاومت فلسطین را می توان یکی از ریشه دارترین جنبش های مقاومت در تاریخ جهان دانست. جنبشی که طی بیش از نیم قرن فراز و نشیب های بسیاری را پشت سر گذاشته و کتابی طولانی از شجاعت، قهرمانی، فداکاری، ظلم و تجارب گرانبها را به جهانیان هدیه کرده است.

آنها کار خود را در تبعید و سرکوب سنگ آغاز کردند و امروز به جایی رسیده اند که از ارتشی که با وجود برخورداری از آخرین فناوری های نظامی و اطلاعاتی و حمایت همه جانبه جهان غرب ادعای شکست ناپذیری دارد، ناامید شده اند.

یکی از مهمترین رازهای پایداری و سرزندگی این جریان، رهبران آن هستند. رهبرانی که راه آزادیخواهان و مردم مظلوم و مقاوم فلسطین را در پیش گرفتند و از پرداخت بهای آن ابایی نداشتند.

رهبری و رهبری در این مسیر نه تنها وسیله ای برای کسب قدرت، اعتبار، امنیت و آسایش است، بلکه انتخابی آگاهانه و مسئولانه است که پایانی سرخ و غرورآفرین دارد. همان راهی است که بزرگان از جمله شیخ احمد یاسین، عبدالعزیز الرنتیسی، فتحی شقاقی، صلاح شحاده، محمود المبحوح، سمیر قنطار، صالح العاروری و غیره در آن قدم نهادند و نامشان گم شده است. در کتاب مجاهدین جهاد. آزادسازی قدس شریف.

وقتی رئیس دفتر سیاسی حماس و دبیرکل جنبش جهاد اسلامی با ما در مورد مقاومت فلسطین و هجوم به الاقصی به گفتگو نشستند، فکر نمی کردیم این آخرین دیدار با بزرگان باشد. مجاهد اسماعیل هنیه. مردی که در راه آزادی فلسطین بیش از 60 نفر از اعضای خانواده خود را از دست داد و همچون کوهی استوار و استوار ماند، سرانجام نامش در کتاب سرخ شهادت ثبت شد. شکی نیست که از دست دادن او غم و اندوه بزرگ و عمیقی را به همراه داشته است، اما پیروزی های بزرگ هزینه های زیادی نیز به همراه دارد.

آنچه می خوانید آخرین گفت و گوی «مهمان عزیز» شهید اسماعیل هنیه با دوست قدیمی اش زیاد النخله دبیرکل محترم جنبش جهاد اسلامی است که ساعاتی پیش با اصحاب رسانه خامنه ای انجام شده است. شهادت این دلیر فلسطینی به نقل از رهبر انقلاب.

* حاج اسماعیل هنیه و حاج زیاد نخاله! ممنون از فرصتی که در اختیار ما قرار دادید. در حالی که حدود ده ماه از هجوم به الاقصی می گذشت، بخش دیگری از محور مقاومت حملات خود را به قلب تل آویو آغاز کرد و توانست تا حد زیادی صهیونیست ها را در محاصره دریایی قرار دهد. عملیات در یمن و جبهه شمالی نیز منجر به تخلیه شهرک های صهیونیست نشین آن منطقه و شکست ارتش صهیونیستی شد. دلایل و عوامل افزایش قدرت مقاومت پس از ده ماه جنگ و محاصره چیست؟ در صورت ادامه جنگ، گام های بعدی جبهه مقاومت در عرصه های مختلف چیست؟

اسماعیل هنیه: ابتدا از قلب جمهوری اسلامی ایران به ملت فلسطین و مقاومت دلیرانه آنها در غزه، کرانه باختری و همه جا درود می فرستم. همچنین درودهای خود را به تمام جبهه های مقاومت حامی هجوم به الاقصی و کمک به ملت فلسطین و مقاومت می فرستم. شکی نیست که وجوه پشتوانه توانایی مقاومت را در سه اصل می توان شناسایی کرد: اصل اول: اساس ایمان و اعتقاد. خصلت ایمان و جهاد برخاسته از این سرچشمه به مقاومت این توانایی را داد که در میدان ایستادگی، تحمل، فداکاری، صبر و تحمل عواقب این راه را داشته باشد. اصل دوم آمادگی نظامی است. قبل از هجوم الاقصی، طی سال‌ها آمادگی طولانی‌مدت گروه‌های مقاومت وجود داشت که توانمندی‌های خود را ساختند، این قابلیت‌ها را توسعه دادند و امکاناتی را در اختیار داشتند که بتوانند این نبرد و این حماسه تاریخی را خلق کنند. درست است که در موازنه قوا بین ما و دشمن تفاوت زیادی وجود دارد، اما توانمندی های مقاومت داخلی و کمک های محور مقاومت باعث شد بتوانیم این راه را ادامه دهیم.

اصل سوم، اتحادهای مقاومت استراتژیک است. این مقاومت روابط خود را با محور مقاومت، با ارکان ملت، عمق استراتژیک خود در بین این مردم و در این منطقه حفظ کرده است و فراتر از آن، روابط خود را با کشورهای آمریکای لاتین و یا کشورهای دیگر مانند روسیه، چین را ایجاد کرده است. و آفریقای جنوبی همه اینها منجر به ایجاد چترهای سیاسی برای مقاومت در شورای امنیت و جاهای دیگر شد. من معتقدم این سه اصل که بعد دینی، بعد نظامی و بعد سیاسی یعنی ائتلاف های راهبردی را شامل می شود، همه از لطف خداوند متعال است که سرچشمه بی پایان این مقاومت دلیرانه است.

همانطور که عرض کردم بدون شک آنچه که جبهه های مقاومت در لبنان، یمن و عراق انجام دادند و پیشرفت عظیم برادران انصارالله یمن با هدف قرار دادن تل آویو با پهپاد، تحول کیفی در مقابله با صهیونیست ها ایجاد کرد. رژیم خارج از سرزمین های فلسطینی. استان ما معتقدیم که لحظه بسیار مهم و تعیین کننده ای را پشت سر می گذاریم. انشاالله شانس خیلی خوبی برای برد داریم. اگرچه چالش هایی پیش روی ما قرار دارد که آسان نیست، به ویژه شرایط انسانی مردم ما در غزه، از جمله قتل عام، کشتار، جنگ، ویرانی، آوارگی و آنچه که دشمن در کرانه باختری انجام می دهد، انشاءالله در راه پیروزی، انشاء الله.

* من می خواهم همین سؤال را از حاج ابوطارق بپرسم (1). امروز می بینیم که مقاومت از روزهای آغاز طوفان الاقصی قوی تر است. در صورت ادامه جنگ، با توجه به قدرت روزافزون این جبهه در عرصه های مختلف، گام های بعدی جبهه مقاومت چیست؟

زیاد النخاله: اولاً این استواری و پایداری مقاومت در مدت ده ماه انشاءالله تا پیروزی ادامه خواهد داشت و بر اساس اندیشه و اساس اسلام و قرآن است که می فرماید. «هرچقدر هم که توان مقابله با دشمنان را داشته باشید، از نظر نیرو و نیرو و اسب‌های ورزیده، برای جنگ با دشمن آماده شوید». راه سالم، بر اساس قرآن و فرهنگ اسلامی، ثانیاً، در آمادگی صحیح نیروهای مقاومت و آمادگی صحیح آنها برای مبارزه و جهاد، این دو نکته اساسی برای پایداری جامعه فلسطینی هستند مقاومت فلسطین در میدان، و مبارزان مقاومت همچنان هستند.

جنایات روزانه دشمن علیه غیرنظامیان، کودکان و زنان فلسطینی، انگیزه بزرگی برای جوانان و مجاهدان فلسطینی برای مجازات این دشمن است. شجاعت مجاهدین میدانی را می بینید که چگونه در مدت 10 ماه با نیروهای اسرائیلی مقابله کردند و به خودروهای نظامی و سربازان آنها خسارت وارد کردند، به گونه ای که جهان تا کنون ندیده بود که جنگنده ای به سمت خودروها و مین های دشمن حرکت کند. . او بمب را روی سقف تانک قرار داد و این صحنه ده ها بار تکرار شد و صحنه های زیادی بود که دوربین ها به دلیل شرایط میدان نبرد قادر به ثبت آن نبودند.

این موقعیت تاریخی مردم فلسطین به منطقه نیز تسری پیدا می کند و مردم فلسطین احساس می کنند در منطقه متحدانی دارند و این محور مقاومتی است که در حمایت از مقاومت فلسطین ایستاده است. این موضوع خیلی مهم است و ربطی به این روزهای جنگ ندارد، بلکه رابطه ای طولانی بین جمهوری اسلامی و مقاومت در فلسطین، حزب الله و مقاومت فلسطین و همچنین برادران ما در یمن است. همه این کشورهای منطقه مردمی مسلمان هستند و در همبستگی و وابسته به یکدیگر هستند. از این رو، وحدت موضع اسلامی در منطقه، از نظر معنوی و عملی تأثیر بسزایی در مقاومت مردم فلسطین داشت.

انشاالله این جنگ تمام نمی شود مگر اینکه دشمن شکست بخورد. نشانه‌هایی از تفرقه در جامعه صهیونیستی در برابر دیدگان عموم ظاهر می‌شود و نشانه‌هایی از وحدت فلسطین و وحدت مقاومت در میدانی و سیاسی. چه دلیلی بالاتر از این که نهضت اسلامی در فلسطین، مجاهدین در فلسطین و نیروهای مقاومت در فلسطین امروز یک صدا در مذاکرات و سیاست حضور دارند؟ این گواه بر این است که مقاومت مردم فلسطین را در برابر اسرائیل متحد کرد و انشاءالله هر چقدر هم که جنگ طول بکشد، ما به پیروزی به پیروزی دیگر خواهیم رسید.

حاج ابوطارق! از زمان هجوم الاقصی تاکنون چندین بار با رهبر انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای (سدظله) دیدار کرده اید. چه موضوعی در این جلسات بیشتر تکرار و تاکید شد؟ اهمیت این جلسات را برای هماهنگی بین اجزای مختلف محور مقاومت چگونه می بینید؟

سبوس زیاد: ابتدا عرض کنم که دیدار با رهبر کبیر انقلاب اسلامی برای مقاومت فلسطین تازگی ندارد و جمهوری اسلامی از بدو تأسیس، قیام و وجود خود همواره درهای خود را به روی مقاومت فلسطین و ملت فلسطین باز کرده است. . دیدارهای معظم له به دلیل قلبی، ایمانی فکری و مواضع صریح و صریح ایشان در برابر مقاومت و همچنین مواضع مخالف و ستیزه جویانه ایشان علیه پروژه صهیونیستی در منطقه ادامه دارد. این مواضع نقش مهمی در حمایت از جمهوری اسلامی مقاومت و همچنین در آغوش باز نیروهای مقاومت جمهوری اسلامی داشت.

از این رو تردیدی نیست که دیدگاه ها و مواضع تاریخی مقام معظم رهبری در تقویت جایگاه مقاومت و ارتقای توانمندی های مقاومت نقش اساسی داشته و تضمین می کند که جمهوری اسلامی همواره در جایگاه صحیح و واقعی قرار داشته باشد. حمایت کردن. برای مقاومت در فلسطین به همین دلیل همواره نقش بزرگ و تاریخی رهبر جمهوری اسلامی در حمایت از مقاومت فلسطین را حفظ کرده و بر وحدت نیروهای مقاومت در فلسطین در مقابله با پروژه صهیونیستی تاکید داریم.

* حاج اسماعیل هنیه! من می خواهم همین سوال را از شما بپرسم. در این مدت چندین بار با رهبر انقلاب ملاقات کردید. در این جلسات به چه موضوعاتی پرداخته شد؟ اهمیت این دیدار با رهبر انقلاب چیست؟ به طور کلی اهمیت این جلسات در زمینه هماهنگی بین جبهه های مختلف مقاومت چیست؟

اسماعیل هنیه: اولاً دیدار مکرر با رهبر کبیر انقلاب در اینجا در ایران گواه جایگاهی است که مسئله فلسطین در اذهان رهبری و در اذهان مردم مسلمان ایران با توجه به این که مسئله فلسطین است. مسئله اساسی و محوری ملت قطعاً مسائلی وجود دارد که ایران را به خود مشغول کرده است، اما مسئله فلسطین بالاترین اولویت را در ذهن رهبری دارد.

نکته دوم این است که در جلسات همیشه به موضوعات مربوط به ماهیت این درگیری و ابعاد این درگیری چه در موضوع فلسطین و چه در منطقه پرداخته می شود. همچنین از قدرت و پایداری مقاومت و توان مقابله با این پروژه صهیونیستی صحبت می شود چرا که اولین خط دفاعی منطقه و ملت، مقاومت در فلسطین است.

رهبر انقلاب متوجه شده اند که هرگونه عقب نشینی یا شکست در مقاومت در فلسطین، خدای ناکرده، در منطقه تأثیر خواهد داشت و به دشمن صهیونیستی اجازه نفوذ به این منطقه را می دهد. بنابراین حمایت از مقاومت در فلسطین برخاسته از یک وظیفه قانونی، اسلامی، انسانی و برادرانه است. همچنین برگرفته از نگاه به ماهیت درگیری با این پروژه صهیونیستی است، زیرا خطر آن محدود به فلسطین نیست، بلکه به کل منطقه می رسد. بنابراین مسئله مقاومت همیشه مطرح می شود: چگونه می توان از این مقاومت حمایت کرد، این مقاومت را توسعه داد، از این مقاومت حمایت کرد و توان مالی و نظامی این مقاومت را تامین کرد.

موضوع سوم نیز همواره مطرح می شود و آن نقش محور مقاومت در حمایت از این مقاومت است و اینکه جمهوری اسلامی چگونه می تواند توانمندی های مورد نیاز محور مقاومت و جبهه مقاومت را در بیش از یک سطح فراهم کند تا بتوانند نقش مهمی ایفا کنند. . نقش مهمی دارد و حمایت از مقاومت در فلسطین بسیار مهم است. شکی نیست که دیدار امروز با حضرت آقا معنای دیگری پیدا کرده است، زیرا هیئت نهضت اسلامی فلسطین یعنی هیئت حماس و جهاد اسلامی یک هیئت مشترک بوده است و این ماهیت این رابطه را روشن می کند. این اخوت و این ایمان و اتحاد جهادی بین فرزندان پروژه اسلامی در سرزمین فلسطین. این هم پیامی به ملت است که ما می خواهیم این ملت متحد باشد. همانطور که امروز مقاومت و نهضت اسلامی متحد است، ما هم می خواهیم این ملت متحد باشد. من معتقدم این پیام مهم بود و رهبر انقلاب به حضور هیئت مشترک اسلامی فلسطین در این دیدار با کمال تشکر و احترام نگاه کردند.

البته اهمیت جلسه امروز به دلیل شرکت در مراسم تحلیف و تحلیف رئیس جمهور منتخب جمهوری اسلامی در مقابل شورای اسلامی ایران نیز آشکار می شود. دیدار ما با رهبری بعد از دیدار با آقای رئیس جمهور انجام شد. در این جلسه مواضع ثابت جمهوری اسلامی مانند مسئله فلسطین در مقاومت شنیدیم و این برای ما مایه اطمینان بود که مسئولان می توانند تغییر کنند و مواضع تغییر می کند، اما سیاست ایران در این موضوع و پیرامون مقاومت. ثابت است و تغییر نمی کند.

* بابت این فرصت از شما سپاسگزاریم و از خداوند متعال برای ملت فلسطین پیروزی را خواستاریم.

(۱) آقای زیاد نخله
(2 سوره انفال، آیه 60).

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا