مجله اینترنتی یستا

رسانه تخصصی اینترنتی یستا

جزئیات تازه از پرونده چای دبش

تبلیغات بنری


به گزارش سایت یستا به نقل از خبرگزاری فارس، حجت الاسلام محسنی آجی در ادامه بازدیدهای میدانی و بازدیدهای رضایت بخشی و مشکل محور خود از مراجع و مراکز قضایی، از مجتمع تخصصی قضایی رسیدگی به جرایم اقتصادی کشور بازدید کرد. تهران به مدت تقریبی 4 ساعت و از نزدیک با پرونده های بی کیفیت در این واحد قضایی رسیدگی شد.

رئیس قوه قضائیه در بازدید از مجتمع قضایی تخصصی رسیدگی به جرائم اقتصادی تهران در شعبه بازپرسی دادسرای ناحیه 32 حضور یافت و در جریان بازدید رئیس قوه قضائیه از این شعبه، بخشی از پرونده شای دباش مورد رسیدگی قرار گرفت و با حضور متهم تحقیقات انجام شد.

با حضور حجت الاسلام محسنی آجی در این شعبه، در بازرسی از دفتر شرکت دباش اسناد تجاری و گمرکی از جمله چاپ رنگی ساخت اسناد جعلی، مهرهای خارجی، مهر شرکت های ذی نفع از واحد دباش و برخی دیگر که مورد توجه رئیس قوه قضائیه قرار گرفت.

در زیر حجت الاسلام محسنی آجی از متهم پرونده چند سؤال تخصصی در رابطه با موضوع پرونده شای دباش پرسید. سوالاتی درباره دلایل نگهداری و اختفای مهر شرکت های خارجی در ساختمان چهار طبقه و دلایل واریز ریال به حساب این متهم و مطالبه دریافت ارز از سپرده گذاران در ازای ریالی واریز شده. شایان ذکر است متهم در ابتدا مدعی شد که در حین دریافت ریال به شخصی ارز نداده و ریالی که به وی پرداخت شده صرفاً وام بوده و از نقطه ای خارج از کشور به وی پرداخت شده است. در اینجا قاضی خطاب به این متهم گفت: چگونه می توانید این مبلغ ریال را در آن مکان در خارج از کشور داشته باشید تا به شما پرداخت شود؟



متهم در پاسخ اظهارات قبلی خود را پس گرفت و اعتراف کرد که ریال را در داخل کشور به دست آورده است! در زیر توضیحات بازپرس پرونده از روند واریز ریالی به حساب متهم از برخی صرافی های مستقر در همان محل در خارج از کشور آورده شده است. با توجه به محتوای پرونده، صرافی ها وقتی به فردی ارز می دادند، گیرنده را برای پرداخت ریالی به متهم پرونده معرفی می کردند. بازپرس پرونده همچنین از شناسایی و احضار 105 شرکت دخیل در واریز ریال به حساب متهم شای دباش خبر داد که به صراحت حاکی از آن بود که بخشی از ریال های پرداختی برای دریافت ارز بوده است.

بازپرس پرونده شای دباش در این بازدید درباره مهرهایی که مدیران شرکت دباش به یک واحد اداری در شهرری منتقل کردند و درب دفتر را بستند، گفت: برخی از این پلمپ ها مورد پذیرش قرار نگرفتند. اما تمامی تمبرها در یک جعبه مقوایی در یکی از واحدهای اداری شهریری کشف شد، همچنین متهم پرونده گفت: تعدادی از این تمبرها متعلق به شرکت های خارجی است که ما با آنها کار می کردیم و نماینده در تهران و در دفتر ما انجام می داد. مهر زدن رئیس قوه قضائیه در پاسخ به این سوال که وقتی نمایندگان رفتند چرا مهرها را با خود نبردند، همانطور که علی صالحی، مدعی العموم تهران گفت: این پرونده بیش از 300 جلد دارد.


در این بازدید ماجرای دو هزار میلیارد تومان ارز فروخته شده در دبی فاش شد و پول به حساب ریالی در تهران واریز شد. متهم پرونده دباش چای مدعی شد: یک شرکت هواپیمایی به ما دو هزار میلیارد تومان وام داد!




بازپرس پرونده در این خصوص گفت: یک شرکت هواپیمایی 100 میلیارد تومان چای برای کترینگ خود از گروه شرکت های دباش خریداری کرد. وی علاوه بر این خرید، دو هزار میلیارد تومان ارز نیز از صرافی در دبی خریداری کرده و بورس دبی به وی شماره حساب ریالی در تهران داده و از وی خواسته است که پول را از تهران به این حساب در تهران واریز کند. که ارز را از شما خریدند.

107 ثانیه تحقیقات تخصصی رئیس قوه قضائیه از پرونده شی الدابش

متهم پرونده شای دباش بیان کرد: من قراردادی دارم که یک بورس در دبی به ما ریالی داده است. آیا در دبی ریال ایرانی هست متهم در پاسخ به رئیس قوه قضائیه گفت: در دبی ریال قرض کردم! البته در دبی ریال ندارند. رئیس دادگستری گفت: من می گویم ریال ندارند. متهم در پاسخ به محسنی عقی گفت: اشتباه کردم!

تبلیغات بنری

jahannews به نقل از یستا