وی در خصوص این طرح تحقیقاتی افزود: با تغییر سبک زندگی، عادات، غذا خوردن، افزایش استرس و کاهش فعالیت بدنی، شیوع افسردگی در ایران و جهان در ده سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است. بنابراین هدف از این مطالعه بررسی یکی از عوامل تغذیه ای مرتبط با بروز افسردگی می باشد.
این محقق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: استفاده از غذاهای فرآوری شده و کاهش مصرف منابع غذایی غنی از منیزیم مانند مغزها، غلات کامل، حبوبات، میوه ها و سبزیجات برگ سبز از عوامل تغذیه ای مهم در افزایش شیوع این بیماری است. افسردگی .
حاج هاشمی گفت: پژوهش حاضر یک مرور سیستماتیک و فراتحلیل است که بر روی 10 مقاله انجام شد که شامل 63 هزار و 214 نفر بود. نتایج این مطالعه نشان داد افرادی که بیشترین دریافت منیزیم رژیمی داشتند در مقایسه با افرادی که کمترین میزان دریافتی را داشتند، 34 درصد کمتر در معرض خطر افسردگی قرار داشتند.
وی افزود: نتایج نشان داد هر 100 میلی گرم در روز افزایش منیزیم غذایی با کاهش 7 درصدی خطر افسردگی همراه است و افزایش دریافت منیزیم از 170 میلی گرم به 370 میلی گرم در روز روند کاهشی در علائم افسردگی نشان داد.
این محقق و محقق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به افزایش مصرف داروهای افسردگی و عوارض جانبی آن، خاطرنشان کرد: برای کنترل افسردگی در مبتلایان به آن، تهیه یک رژیم غذایی سالم و سرشار از مواد مغذی از جمله ضروری است. منیزیم ، قبل از درمان دارویی
وی ادامه داد: آجیل، غلات کامل، حبوبات، میوه ها و سبزی های برگ سبز منابع اصلی منیزیم هستند. نیاز به افزایش این عناصر در سبد غذایی افراد برای جلوگیری از خطر افسردگی وجود دارد.
حاج هاشمی خاطرنشان کرد: اگرچه نتایج این مطالعه بر افزایش مصرف منیزیم تاکید دارد، اما منظور از افزایش مصرف منیزیم در واقع تامین مقدار توصیه شده منیزیم از طریق رژیم غذایی است. این بدان معنا نیست که هر فردی که علائم افسردگی دارد باید منیزیم یا سایر مکمل های غذایی را به تنهایی و بدون تجویز پزشک یا متخصص تغذیه مصرف کند. اولین قدم تامین منیزیم کافی از طریق رژیم غذایی است. اما در صورت بروز علائم کمبود و با تشخیص پزشک یا متخصص تغذیه، ممکن است مکمل های منیزیم نیز تجویز شود.
وی گفت: سروتونین، هورمونی که باعث احساس شادی و رضایت می شود، برای تولید و بهبود عملکرد به منیزیم نیاز دارد.
منیزیم همچنین با تنظیم هورمون های دوپامین و نوراپی نفرین نقش مهمی در کاهش خطر افسردگی دارد. علاوه بر این، این ماده معدنی نقش مهمی در تنظیم عملکرد سیستم عصبی مرکزی و فعالیت محور هیپوتالاموس-هیپوفیز-آدرنال دارد. با توجه به اینکه افسردگی معمولاً با اضطراب ظاهر می شود، منیزیم با مقاوم کردن بدن در برابر کورتیزول و استرس، خطر ابتلا به افسردگی را کاهش می دهد. همچنین، به دلیل اثرات ضد التهابی منیزیم، افزایش مصرف شما خطر افسردگی و اضطراب را کاهش می دهد.
jahannews به نقل از یستا
مطالب جالب
چطور میشود امام زمان(عج) را دید؟ امام زمان(عج) در وقت ظهور چه یارانی می خواهند؟ +تصاویر و مولودی
در تمرین امشب پرسپولیس چه گذشت؟
عکس روز ناسا: یک برجستگی مثلثی بر فراز خورشید